تبلیغات
اندیشه شیمی - کوکونات
 
اندیشه شیمی
علم شیمی، علم زندگی است
سه شنبه 15 شهریور 1390 :: نویسنده : مهران نادری

کوکونات


كوكونات فتی اسید دی اتانول آمید بعنوان یكی از اجزای سازنده در مایعات ظرفشوئی، دستشویی، شامپوهای بدن و سر و صابون های مایع وصناعیمورد استفاده قرار می‌گیرد.

ـكوكونات فتی اسید دی اتانول آمید مایع ویسكوز زرد كمرنگی است كه در گروه مواد فعال سطحیغیریونی یانانیونیكقرار دارد. به این معنی که بخش آبگریز این ماده درpH رایج فرآورده هایآرایشی و بهداشتی، فاقد بار الكتریكی است.

ـ این ماده به عنوان پایدار كننده و افزایش دهنده كف،تامین كننده گرانرویبویژه در مورد شامپوها،بهبود حالت پذیری مو،كاهش میزان تحریكاتدر ساخت مایعات مصرف می‌شود.

مواد تشکیل دهنده:

روغن كوكونات یا پالم كرنل  و دی اتانول آمین

خصوصیات:

درصد وزنی اسیدچرب آزاد: حداكثر 1

درصدآمینآزاد: حداكثر 5

درصدآمین ترکیبشده:حداقل28

درصد خاكستر سولفاته:حداكثر1

درصد آب:حداكثر0/5

درصد اسید چرب تام:حداقل58

عدد اسیدی اسیدهای چرب جداشده: 270-250

عدد یدی اسیدهای چرب جداشده: 12-7

pH(محلول یك درصد): 10/5-8/5

درصد كل آمید: حداقل 80

درصد استر تام: حداكثر 8

درصد گلیسرین: حداكثر 9/5

فلزات سنگین: حداكثر ppm20

آرسنیك: حداكثر ppm2

نحوه تولید:

این سورفكتانت از واكنش بین روغن كوكونات یا پالم كرنل و دی اتانول آمین، تحت حرارت حاصل می‌شود.





نوع مطلب : شیمی تجزیه، شیمی آلی، 
برچسب ها :


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

 
 
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است |طراحی : پیچک
 


قالب میهن بلاگ

download

قالب بلاگفا

قالب وبلاگ

قالب بلاگ اسکای

قالب پرشین بلاگ

اخلاق اسلامی

قالب وبلاگ